logo-tuinderij-joosen
images-stories-website-HE_cucumbers_s4x3_leadberry-247x150

Midi komkommers

Midi-komkommers zijn tussen 15 centimeter en 25 centimeter lang en wegen tussen de 110 gram en 200 gram. Midi-komkommers hebben wat meer smaak en zijn iets zoeter, knapperiger en frisser van smaak dan een normale lange komkommer. Pluspunt van midi-komkommers is de houdbaarheid, die toch wel goed is, zeker verpakt in flowpack zijn onze midi– komkommers bovengemiddeld houdbaar.

Verpakking

Midi-komkommers worden standaard in een EPS tomatenkist of een lage specialty doos aangeboden met 16, 18 of 20 stuks los.

Verpakken

We kunnen de midi-komkommers per stuk, of per 2 stuks zonder schaal verpakken met flowpack en per 3 stuks op schaal verpakken met krimpfolie. Per 3 stuks wordt het ons inziens wel vrij duur, je moet rekenen op minimaal 0,95 € per verpakking. Terwijl we per 2 stuks kunnen verpakken vanaf 0,65€ per verpakking. (de prijs is afhankelijk van de markt in midi-komkommers)

Coctail-komkommers

We werken ook aan iets nieuw, en dit zijn coctailkomkommers verpakt in flowpack per 2 stuks. Voordeel van de kleine verpakkingseenheden is dat de coctailkomkommers in de beste omstandigheden bewaard blijven en een coctail komkommer slechts één andere coctailkomkommer kan aansteken bij bederf. Je moet in geval van bederf ook relatief weinig komkomkommers weggooien. Verder ziet de verpakking per 2 er aantrekkelijk uit, een beetje als een snoepje. We werken er nog aan om de verpakkingen van 2 stuks nogmaals per 3 samen te verpakken.

Onze Verkoopsorganisaties

mechelse_veiling_luchtfoto

De komkommers worden via Bel'Orta verkocht

Logo_BelOrta2.jpg
Adres

Bel 'Orta (Mechelse Veilingen)
Kempenarestraat 53
2860 Sint-Katelijne-Waver
Web: www.belorta.be

Onze braambessen worden verkocht op de Koninklijke Fruitmasters

fruitmasters_plattegrond

logo-fruitmasters2.jpg
Adres

Fruitmasters Veiling bv
Deilseweg 7
Postbus 222
4190 CE Geldermalsem
Nederland
Web: www.fruitmasters.nl
Tel: 0031 345 57 86 39

Onze braambessen worden verkocht onder producent nummer: 80011

De meeste van onze produkten worden verkocht via “de klok”, zie onderstaand filmpje als je wil weten hoe het werkt.